full screen background image
  • © De Poel Webdesign

Over ons


data/images/mirandabootsman2019.jpgMiranda Bootsman (1977) - Natuurgeneeskundig therapeut, behandelaar en trainer
Na de opleidingen PABO, HBO Office Management en jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik een bewuste keuze gemaakt om mij om te scholen tot natuurgeneeskundig therapeut en Het Helperhart in 2006 te starten. Via een burn out kwam ik in aanraking met natuurlijke geneeswijzen, hierdoor hervond ik mede mijn balans. Ik heb met mijn gevoeligheid leren omgaan en mijn weg positief in het leven kunnen vinden.  Ik ontdekte door mijn proces wie ik ben en wat ik wil, kwam meer uit mijn hoofd, beter in contact met mijn lijf en wat ik voel.

Het is mijn kwaliteit (gevoelige) kinderen en volwassenen te begeleiden in het proces van kwetsbaarheid naar kracht, van hoofd naar lijf. Door middel van: gesprek, behandelingen, oefeningen en activiteiten, ondersteun ik jou bij het hervinden van balans of bied ik jou de mogelijkheid om te kunnen komen ontspannen en je batterij op te laden.


 

data/images/zitageurtse.jpgZita Geurtse (1974) - persoonlijke assistente 
Sinds mijn eerste bevalling kom ik al voor voetreflex behandelingen bij Miranda, omdat ik regelmatig last had van pijnlijke voeten. Ik heb mede hier meer balans mee kunnen (her)vinden en zijn mijn pijnlijke voeten verholpen. Het is een leuke uitdaging voor mij om het moederschap, de opgedane ervaringen in het secretaresse vak, met werken in de aanvullende zorg te combineren. Voor vragen, afspraken, informatie en bestellingen kun je mij iedere dinsdag en/of vrijdag tussen 9.00 - 14.00 uur bellen of langskomen. Graag tot ziens!

 Het Helperhart - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl