full screen background image

Pakkingen


Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Zij zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat. Door de behandelingen worden afvalstoffen afgedreven. Bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd. Eerst krijg je een heerlijke bodyscrub die de dode huidcellen verwijderd. Hierna zal de verwarmde pakking zorgvuldig op het lichaam aangebracht worden. Daarna wordt het lichaam gewikkeld in folie. Vervolgens ga je heerlijk relaxen onder een warme deken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. Lichaamspakkingen bevatten heilzame substanties. Ze kunnen de stofwisseling van het gehele lichaam ontgiften, stimuleren, voeden, verzorgen en meer. De pakking moet 30 minuten intrekken. Daarna wordt de overtollige pakking verwijderd met een warme douche. Na een lichaamspakking voelt jij je als herboren en voelt de huid zijdezacht aan.

Uitgebreide ‘Relax’ 
Gedurende 75 minuten kun je heerlijk wegdromen en genieten! Je gehele lichaam wordt gescrubd, na het douchen volgt een pakking naar keuze (30 minuten) in de infrarood deken. Ter afsluiting ontvang je een behandeling (30 minuten) naar keuze: ontspanningsmassage, hand of voetreflex, hoofd & gezichtsmassage.  De uitgebreide relax behandeling is inclusief producten, gebruik van handdoeken/badjas en slippers, water/thee en iets lekkers voor slechts € 75,-.  

Basis ‘Relax’
Gedurende 45 minuten wordt je lichaam gescrubd en volgt na het douchen een pakking naar keuze. Je gaat ontspannen liggen in een infrarooddeken gedurende 30 minuten en kunt na afloop warm douchen. De basis relax is inclusief scrub,pakking, gebruik van handdoeken/badjas en slippers, water voor slechts € 49,50. 

Keuze pakkingen:

  • Aloë Vera pakking                              - kalmerend en ontspannend. Ook voor gevoelige huid zeer geschikt
  • Multi Reinigende Algen pakking          - reinigend, stimuleert goede doorbloeding
  • Soft Body pakking                              - voedend, revitaliserend, hydraterend
  • Cacao pakking                                   - verwijderen giftstoffen en ongewenst vet
     


Het Helperhart - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl